Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.11.12

Oldal átalakítás

Az oldal átesett egy kis "technikai "facelift"-en, melynek elsősorban a menüpontok átcsoportosítása volt az oka. Mivel egyre több és több információ került fel a honlapra, a korábban bal oldalon található menüsor túlságosan nagyra nőtt és áttekinthetetlenné vált.

A korábbi oldalak a fenti menüsor alá lettek beillesztve és bízom benne, hogy sikerül mindenkinek megtalálni a keresett aloldalt.

A dizájn korántsem végleges, csak ideiglenesen öltözött őszi színekbe a honlap, a távoli célkitűzés egy a sorozathoz hangulatban és témájában illeszkedő külcsín kialakítása.

És még egy fontos információ: a fenti menüsorban megjelent a FanFic kategória (FanArt már korábban is volt) és örömmel osztom meg veletek a hírt, hogy napokon belül fantasztikus írások töltik meg tartalommal ezt a rovatot is.

Természetesen mindenkitől szívesen fogadok saját alkotású írást, grafikát, az e-mailcím a kapcsolat menüpont alatt rejtőzik.

Remélem, a végeredmény nem lett olyan rossz ;)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

.........

Canislupus, 2011.11.14 20:02

Szebb lett és a világosabb színnek köszönhetően barátságosabb(-nak tűnik) a honlap, csak így tovább bár én idáig is tökéletesen átláttam rajta :P

^^

Aislin, 2011.11.13 14:37

Nekem tetszik, tényleg sokkal átláthatóbb lett, ami fontos egy honlapnál. És ezek az őszies árnyalatok is kellemes a szemnek, de azért kíváncsian várom a végleges kinézetet. :)